WAAROM DOEN WE DIT?

Omdat wij dromen van een economie waarin sollicitanten een passend bedrijf vinden, waar ze zich goed voelen en waar ze kunnen openbloeien én waarin bedrijven gemakkelijker, sneller en goedkoper de juiste persoon op de juiste plaats kunnen vinden.

WAT IS TWEGOS?

Een Belgisch startup bedrijf dat - in samenwerking met de Vrije Universiteit Brussel (VUB) – een pioniersrol vervult betreffende onderzoek en ontwikkeling op het vlak van de fit tussen persoon en organisatie (PO).

Gebaseerd op dit onderzoek ontwikkelen we toegankelijke producten die de fit tussen individuen en organisaties objectief voorstellen en de impact daarvan op de betrokkenheid, de prestatie en de verloopintentie van het individu voorspellen.

VOOR WIE DOEN WE HET?

Met een goede match is zowel de kandidaat als het bedrijf gediend. Ons doel is om mensen en bedrijven, die elkaar sterk maken, samen te brengen. Onze tagline spreekt dan ook voor zichzelf "For Happier People & Healthier companies".

HET TEAM

JOERI HOFMANS (Prof. Dr.)

CHEF R&D

Hoofddocent in de Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Mijn onderzoek situeert zich op het ontmoetingspunt van de methodologie, de statistieken en het toegepast onderzoek, dat zich richt op het opmeten, het veranderen en het verklaren van het menselijk gedrag, de attitudes en gevoelens in het dagelijks werkritme van de werknemer.

Ik geniet van een werkomgeving waar ik nieuwe zaken kan leren en ontwikkelen en daarom geniet ik er ook van om samen te werken met creatieve en innoverende mensen.

JURGEN NOEL

FOUNDER & COO

Een lang parcours in de marketing & communicatie maar met veel zin voor digitale disruptie.

Ik heb gedurende bijna 2 decennias in kleine teams en in grote bedrijven gewerkt , zowel als teamlid als manager, maar steeds als een teamspeler.

Mijn hoofdmotieven zijn innovatie en natuurlijk deze kleine aapjes.

JEROEN DE PELSMAEKER

CTO by day - Developer by night

Pragmatische perfectionist, strategisch denker en een enorme passie voor technologie.

15 jaar ervaring in digitale communicatie agentschappen, werkend voor diverse industrieën zoals e-commerce, online advertising en social media.

Innovatieve ideeën omzetten in functionele applicaties geeft mij energie. Dus ik ben verheugd met de uitdagingen die Twegos me elke dag biedt.

AREND VAN ITTERBEEK

FOUNDER & CEO

Een brede professionele achtergrond, variërend van high-tech engineering, investment banking & brokerage tot strategie consulting.

Ik beschouw mezelf als de generalist van het team en "de lijm tussen de prachtige en complementaire competenties dat ons team samenbrengt.

Mijn leven krijgt zijn betekenis van een poging om onze complexe samenleving te begrijpen en mijn steentje bij te dragen aan een meer transparante en zorgzame wereld. Ik hou van werken en leven omringd door oprechte, open-minded en nieuwsgierige mensen en dat is precies wat ik vond in het Twegos team.

DENKT U TE BESCHIKKEN OVER WAT NODIG IS OM ONS TEAM TE VERSTERKEN?

DOE DE TEST EN LATEN WE HET UITZOEKEN!